iKotva578. Obdrželi jsme od RRTV Licenci na dalších 12 let pro náš místní televizní kanál KOTVA. Aktuální podoba našeho Zpravodajství Kotva regionu č. 37

Úterý, Říjen 3, 2017
Napsal Aleš Kadlec

V září jsme obdrželi u RRTV „Licenci“ na dalších 12 let pro náš místní televizní kanál KOTVA. Vysíláme po kabelech v obvodu pěti místních aglomerací s počtem 15 tisíc obyvatel. Pro lidi, kteří jsou mimo dosah televizního rozvodu kabelů v Kuřimi a okolních obcích jsme na požadavky tchto lidí vytvořili tento web. Mají tak možnost sledovat naše vysílání i lidé, kteří jsou mimo dosah kabelů nebo i z obcí, kde notŕmálně nepůsobíme. Pro představu, jak naše vysílání v televizi vypadá nyní jedno z nich uvádíme. Jde o Zpravodajství 22.ročníku Kotva regionu č. 37.

Obsah první hodiny TV vysílání. Souhrn příspěvků do tohoto zpravodajství a co v první hodině uvidíte. Tisková konference na Wellness k 2.vydání publikace pro turisty To je Brno. Primátorovi Brna Petru Vokřálovi jsme položili dvě otázky na témata dotýkající se všech obyvatel Jihomoravského kraje. Souhnná hodnocení začátku sezóny fotbalistů mužů FC Kuřim a starších žáků házené SK Kuřim. Byli jsme na třetích letošních střelbách na myslivecké střelnici Sychrov v Moravských Knínicích, kde myslivci MS stříleli na asfaltové holuby v Memoriálu Jaroslava Fajta.

Obsah druhé hodiny TV vysílání. Část závěrečného školního koncertu kuřimské ZUŠ v červnu letošního roku a obrazem snímky pořízené na výstavách výtvarného oboru ZUŠ uskutečněné v průběhu prázdnin ve ZUŠ-ce a v současné době probíhající fotografická výstava Kuřimského fotoklubu v klubu Kotelna.

Obsah třetí hodiny TV vysílání. Střihový záznam utkání 2.ligy házené mezi týmy SK Kuřim a Sokol Juliánov.

Obsah čtvrté hodiny TV vysílání. Repríza první hodiny minulých zpráv č. 36. Vysílána je v jiném čase než původně z důvodu přání mnoha diváků.

Pěkný den.

 

 

()

Zanechte vzkaz

Říjen 2017
Po Út St Čt So Ne
« Zář   Lis »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :