iKotva251. FC Kuřim B : Sokol Čučice. Utkání IV.třídy

Středa, Srpen 29, 2012
Napsal Aleš Kadlec

V neděli 26.srpna sehráli fotbalisté FC Kuřim B mistrovské utkání se Sokolem Čučice. Tým FC Kuřim B byl vytvořen nově, protože loňští starší dorostenci neměli kam jít hrát, pokud nebyli na hostování a podobně. Bylo dost těch, kteří i každoročně ukončili činnost, protože jinam se jim z klubu FC Kuřim nechtělo. Starší dorost vedený Ivošem Peřinou již několik let bojuje o vyšší příčky Krajského přeboru. FC Kuřim tak přicházel o dost talentovaných hráčů, kteří by byli po čase schopni bojovat o svoje místo v A týmu. Proto klub vytvořil B tým především z bývalých dorostenců vhodně doplněných několika zkušeněnjšími hráči. Vysoké vítězství předznamenalo jejich kvality z minulých let.

Zde na obcí Moravské Knínice, a hlavně panem starostou Františkem Kšicou, velmi dobře udržovaným hřištěm jsou jako „domácí“. Vyhráli jednoznačně a to je vyneslo, po třech odehraných kolech, na první příčku v tabulce. Bohužel kuřimské nepotěšilo zranění kotníku kapitána Honzy Maláska, jenž pro zranění způsobené zbytečným faulem, musel předčasně opustit hřiště. Z tohoto utkání Vám nabízíme sestřih.

Pro příští vysílání připravujeme sestřih námětového cvičení profesionálních hasičů HZS Brno, brněnské Záchranné služby a Policie jak ČR, tak městské, ale i technické obsluhy provozu nového tunelu Královo Pole Dobrovského, které se uskutečnilo ve středu 29.srpna 2012 v tunelu Dobrovského v Brně. Námětové cvičení proběhlo několik hodin před otevřením tohoto nového tunelu propojujícího přivaděč od dálnice D1 ve směru od Prahy nebo Znojma a potažmo Vídně, přes Bohunice, Pisárky a Žabovřesky, s dolní částí Králova Pole a jeho obchodní zónou, Hradeckou radiálou a přivaděčem k dálnici D1 ve směru na Olomouc a Kroměříž přes Lesnou, Husovice, Židenice a Juliánov.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Srpen 2012
Po Út St Čt So Ne
« Čec   Zář »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :