iKotva117. Mistrovství ČR XC MTB. Kolaudace Srpku. Archiv vysílání z března 2008

Pátek, Srpen 13, 2010
Napsal Aleš Kadlec
  1. Mistrovsví ČR XC MTB – štafety horských kol v Zárubě.
  2. Kolaudace rybníka Srpek po generální rekonstrukci s pomocí Evropských fondů.
  3. V archívu uvádíme na internetu ještě nezveřejněné zajímavé reportáže z roku 2008, neboť naše stránky máme od května 2009. Takže máte možnost shlédnout archivní reportáže z následků smršti na jaře 2008, příprav jarní výstavy v ZŠ Lipůvka, komentářem o vzniku MDŽ a obrazem na výstavě v Drásove a ve skleníku zahradnictví v Šebrově, sportovní zprávy z basketbalu, miniházené, šachů, volejbalu, fotbalu, florbalu, závodu mladých hasičů v Lipůvce a Velikonoční turnaj Miňon Cup v badmintonu v Moravských Knínicích. V Kultuře se vrátíme do M.Knínic na divadelní představení Výtečníci v nastudování tamních ochotníků, netradiční vernisáž v Libušině Galerii, taneční zábavu sponzorů ASK Lipůvka, XIII reprezentační ples Města Kuřimi.

V Kuřimi pořádal cyklistický sportovní klub mistrovství České republiky XC MTB za účasti celé české špičky. Nyní uvádíme štafety, příště se budeme věnovat soutěžím jednotlivců.

Slavnostní předání do užívání se uskutečnilo u kuřimského rybníka Srpek. Byl rekonstruován za užití 90% dotace z Evropských fondů.

V našem internetovém vydání stránek iKotva respektive TVKotva se v archívu vracíme k vysíláním, které jsme v televizní podobě uváděli před zahájením naší působnosti na internetu. Nyní Vám nabízíme výběr zajímavých a z jistého úhlu pohledu i nadčasových zpravodajských příspěvků z konce února a průběhu března 2008.

Reportáže technického charakteru.

Větrná smršť způsobila škody na majetku v Kuřimi, Brně-Líšni, Chudčicích ale i jinde.

V Základní škole v Lipůvce je s dětmi vyvíjeny až zcela nevšední výtvarné aktivity nejen v průběhu vyučování, nýbrž i po něm. Jarní výstava je jen jednou z mnoha.

V blahopřání k MDŽ jsme si připravili komentář o vzniku tohoto svátku s obrazovou koláží exponátů Jarní výstavy v Drásově a nádherných květinových záhonů v zahradnictví v Šebrově. Zvláště květiny byly osvěžením pro oči, protože tehdy tou dobou vládla již déle krutá zima.

Březen a duben jsou měsíce, kdy končí aktivní sporty provozované v zimním období a začíná příprava letních soutěží.

V kultuře v regionu Kuřimska uvádíme reportáž z divadelního představení v Moravských Knínicích, vernisáže v Malhostovicích, zábavě v Lipůvce a plese v Kuřimi.

Pěkný den a pěknou podívanou.

()

Zanechte vzkaz

Srpen 2010
Po Út St Čt So Ne
« Čec   Zář »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :