iKotva 95. Volejbal Kuřim, Taekwon-do Čebín, fotbal M.Knínice

Úterý, Březen 23, 2010
Napsal Aleš Kadlec
  1. Volejbalistky SK Kuřim sehrály poslední dvojkolo soutěže 2009/2010 s týmem ČKD Blansko.
  2. Sokol Čebín pořádal Jartní turnaj Taekwon-do všech věkových kategorií, na který se sjeli startujjící z celé ČR.
  3. Podzimním derby posledního kola III. třídy okresu Brno venkov mezi SK Moravské Knínice a Sokolem Drásov navodíme atmosféru začátku soutěží III.třídy v jarní části téhož ročníku.

Volejbalistky SK Kuřim v minulém ročníku účast na jeden rok předali DDM Brno, protože přestávku si udělaly především z důvodu radostných přírůstků další generace.  V minulém roce na podzim se zase vrátily a hrály v pohodě dále. V sobotu 20.března sehrály poslední dvojkolo s týmem děvčat ČKD Blansko v tělocvičně Základní školy Kuřim Jungmannova. V tomto ročníku skončily kuřímanky na sedmém místě z deseti týmů, ČKD Blansko skončilo poslední. Soutěž krajského přeboru vyhrál PSK Přímětice (Znojmo).

Sokol Čebín uspořádal 3.ročník Jarního turnaje v Taekwon-do za účasti sportovců z celé České republiky. Zdejší sokolovna praskala ve švech a vládla zde vynikající atmosféra. My jsme pořídili a zpracovali následný střihový záznam z části celodenní soutěže. Část záznamu patří těm nejmladší, část starší žákům, část juniorům, z části i dospělým. Na závěr byla pořádána soutěž bez rozdílu vah a kategorií. Na závěr jsme se zeptali na některé věci ředitele a hlavního organizátora tohoto podniku Pavla Cigáně. A tímto rozhovorem do tohoto záznamu vstupujeme.

Na závěr našeho zpravodajství můžete vidět dvacetiminutový sestřih nejzajímavějších momentů posledního podzimního utkání III.třídy okresu Brno venkov mezi týmy SK Moravské Knínice a Sokolem Drásov.  Námi sledované týmy, spadající do našeho regionu, doplňuje ještě Sokol Chudčice. Mezi 14-ti týmy přezimoval Sokol Drásov na devátém místě, jedenáctá příčka znamenala přezimování pro SK Moravské Knínice a třináctý byl Sokol Chudčice. Po podzimu soutěž III.třídy skupiny B vedly Říčany. V sobotu 27. března nastoupí doma k jarním pojům SK Moravské Knínice s Ivančicemi B, které přezimovaly na pátém místě, Sokol Drásov se utká taktéž doma se Střelicemi, které jsou na čtvrtém místě, Sokol Chudčice bude hrát ve Vysokých Popovicích, které jsou poslední.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Březen 2010
Po Út St Čt So Ne
« Úno   Dub »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :