iKotva 89. Jednou hasiči. Po dvou plesy,koncerty,karnevaly …

Čtvrtek, Únor 25, 2010
Napsal Aleš Kadlec

img_02653

  1. Hasiči ne technické pomoci při instalaci bezpečnostní kamery.
  2. Sportovní ples Městyse Drásov.
  3. Ples Oblastního sdružení ODS v Kuřimi.
  4. Koncert Quatro Formaggi v zámeckém klubu Espace.
  5. Koncert Petra Spáleného a Apollo bandu v KD Kuřim.
  6. Dětský karneval v Chudčicích.
  7. Dětský karneval v Moravských Knínicích.

Jako první uvádíme reportáž ze sportovního plesu. Mimo nabité sokolovny nás mimopřádně překvapila taneční show skupiny dříve narozených mladíků, (mezi něž patří i autor tohoto kometáře), z Hořic v Podkrkonoší.

V komentáři plesu uvedeno není, že skupina vznikla jen náhodně. Na plese v úvodním představení předznamenali, že jsou to také fotbalisté. Jak nám posléze uvedli, před několika lety se domluvili a nacvičili jeden taneček jako dárek k jeho narozeninám jejich kamaráda. Nepředpokládali však, že bude mít jejich show takový úspěch, že se najednou stalo, že jsou žádáni o zatančení této show i daleko od Hořic v Podkrkonoší.

Oblastní sdružení ODS uspořádalo ples v kulturním domě v Kuřimi.

Ve čtvrtek 18.února se kuřimkém zámeckém klubu Escape uskutečnil koncert kapely Quatro Formaggi. Jak uvedl vedoucí kapely Bc. Michael Krásný, byli překvapení na tím, jaký je v klubu pěkný koncertní sálek.

V úterý 23. listopadu se uskutečnil koncert Petra Spáleného a Apollo bandu. Dovolte abychom Vám nejprve v několika fotografiích představili koncertující umělce.

Jiří Jirsa, Petr Spálený, Fredy Bittner

Jiří Jirsa, Petr Spálený, Fredy Bittner

Pavel Krejča, Petr Spálený, Tomáš Zahradnický, Fredy Bittner

Pavel Krejča, Petr Spálený, Tomáš Zahradnický, Fredy Bittner

Petr Spálený, Fredy Bittner (v zákrytu), Standa Jelínek

Petr Spálený, Fredy Bittner (v zákrytu), Standa Jelínek

Spíše než psát, je třeba si poslechnout zpěv Petra Spáleného, hudbu Apollo bandu a  kometář o umělecké dráze Petra Spáleného. Třeba to bude pozvánkou pro příští koncert.

V minulých dnech se uskutečnily karnevaly pro děti. My jsme s kamerou navštívili tři. V Chudčicích, Moravských Knínicích a v MŠ Kuřim Komenského ulici. Krátkou reportáž, jak se to nanich seběhlo Vám nyní uvádíme ve dvou z nich.

Kuřimští hasiči vyjeli se svou plošinou na montáž bezpečnostní kamery umísťované na budovu kulturního domu na Nnáměstí Osvobození. Dohled kamery je na uvedené náměstí, dále do ulice Na Královkách po plavecký stadion, na druhou stranu do ulice Legionářské po obchodní dům Elprum. Na výjezd těchto montážních prací jeli velitel jednotky Roman Dufek a montážní koš plošiny obsluhuje Michal Halouzka. Montáž trvala asi hodinu.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Únor 2010
Po Út St Čt So Ne
« Led   Bře »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :