iKotva 41. Hasiči v Kuřimi a Svatoslavi. Fotbalové přípravy FC Kuřim – TKZ Polná a Sokol Soběšice

Pondělí, Červenec 27, 2009
Napsal Aleš Kadlec
  • Dnes v poledne vyjížděli HZS Brno přehrada a SDH Kuřim z požáru trávy.
  • V sobotu 25.7 proběhly závody hasičů ve Svatoslavi.
  • Střihová reportáž z fotbalové přípravy mezi účastníky Krajských přeborů JMK – FC Kuřim a Vysočina – TKZ Polná a rozhovor s trenérem a starostou Polné. J. Skočdopolem.
  • Ve středu 29.7. sehrál FC Kuřim poslední přípravu se Sokolem Soběšice.

V pondělí 27.července 2007 po poledni svolávaly sirény hasiče k výjezdu.

Pořadatelé nedělních závodů ve Svatoslavi očekávali příjezd více týmů než přijelo, takže se v pravidelné soutěži závodilo jen za denního světla. Pouze závěrečná rozstřel o hodnotnou cenu probíhal po setmění.

V kategorii mladších žáků se přihlásili pouze čtyři týmy.  Hned v úvodu závodu A tým domácích útok pokazil. Po skončení soutěže svůj útok mimo soutěž zopakoval a tak dobrým časem dokázal, že pokažení v závodě bylo skutečně náhodné. V kategorii starších žáků startovalo jen družstvo z Kuřimi složené ze závodníků, kteří právě skončili v žákovské kategorii, kterou v Okresní lize Brno venkov vyhráli. V příštím roce již budou startovat v dorostenecké kategorii, která má stejné podmínky pro závody jako mají muži.

V dalším závodě startovaly tři týmy žen. Přijely z Deblína a Hertoltic a vedle nich i domácí. Ty startovaly jako první a dost možná jejich výkon s ostatními dvěma z části poznamenala nepřízeň počasí. Ve chvíli jejich startu hustě pršelo.

V kategorii mužů se na start postavilo osm týmů dospělých z Březiny, Čebína, Deblína, Heroltic, Přibyslavic, a dva týmy ze Svatoslavi. Mladí hasiči Kuřim B tvořili mladíci, kteří neměli žadného soupeře v odpoledním závodu. Velikým překvapením bylo, že skončili v závodě mužů druzí a v závěrečném rozstřelu o hodnotnou cenu (sele na grilování) skončili taktéž druzí časem, který byl o čtvrt vteřiny lepší, než dosáhli za danního světla.

V neděli sehráli účastníci Krajských přeborů JMK a Vysočina FC Kuřim : TKZ Polná na travnatém hřišti Sokola Chudčice přípravné utkání

Ve druhém poločasu je vložen rozhovor s trenérem TZK Polná a starostou Města Polná Jindřichem Skočdopolem, jenž představil našim diváků nejen fotbal v Polné.

Poslední fotbalové přípravné utkání sehrál FC Kuřim ve středu 29. 7. v Chudčicích se Sokolem Soběšice. V neděli nastupuje na utkání Onrášovka poháru.

()

Zanechte vzkaz

Červenec 2009
Po Út St Čt So Ne
« Čer   Srp »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :