iKotva201. Hubertova jízda. Chovatelé vystavovali. Koncerty metalových skupin Neutral a Arakain. Vernisáž Fotoklubu. Bez komentáře z Chudčic a Kuřimi

Pondělí, Listopad 14, 2011
Napsal Aleš Kadlec

V Moravských Knínicích se konala poslední jízda chovatelů koní, tzv. Hubertova jízda.  Spolek kuřimských chovatelů domácího zvířectva organizoval podzimní výstavu. V kulturním domě ve společném koncertním večeru vystupovaly metalové skupiny Neutral a Arakain. S kabelníky obou hudeb jsme si popovídali o jejich kapelách. Fotoklub Kuřim pořádal v Městské knihovně vernisáž fotografií. Bez komentáře uvádíme přípravu na sobotní Podzimní taškařici, kterou uvedeme příště. Ve druhém příspěvku uvádíme odklízení autovraku od Základní školy na Komenského ulici.

Hubertova jízda v Moravských Knínicích. V komentáři uvádíme i historii foresních honů, které byly základem pro vznik Velké Pardubické steplechase.

Místní organizace ČSCH Kuřim pořádala podzimní výstavu domácího zvířectva. V komentáři se vracíme i ke vzniku místního spolku, který byl založen před 70. lety v restauraci U Mertů.

V sobotu 29.10. v kulturním domě v Kuřimi se uskutečnil koncert metalových skupin. První předskupinou byl Neutral. S kapelníkem této skupiny jsem si o skupině i popovídali o historii i současnosti skupiny Neutral.

V hlavním programu večera vystoupila metalová skupina Arakain. Ke kvalitě jejich hudby není třeba slov. K historii, současnosti, ale i budoucnosti a plánech měl kapelník Jiří Urban však co odpovídat na naše otázky. A ujištění, že to byl velmi příjemný a pohodový rozhovor, můžete posoudit sami.

Fotoklub Kuřim uspořádal v Městské knihovně v Kuřimi vernisáž. O historii a dalších plánech klubu jsme si popovídali s vedoucím Richardem Suchým.

Bez komentáře přibližíme atmosféru pilných příprav na sobotní Podzimní taškařici v Chudčicích, na které jsme byli s kamerou také. Trochu už můžeme i poodhalit, že se pořadatelům povedla. Uvedeme z ní reportáž příště.

Ve druhém příspěvku bez komentáře ukážeme, kterak se v Kuřimi odváží odtavená auta s „neznámým“ majitelem. Cesta toho vedla nejprve na odstavné parkoviště a posléze dost možná k sešrotování na účet majitele, kterého se již dost možná podařilo vypátrat. Pokud by majitel s vozidlem přijel na vrakoviště, ušetřil by si náklady spojené se zjišťováním majitele a likvidací. Pokud nezaplatí, potká se příště s exekutorem.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Listopad 2011
Po Út St Čt So Ne
« Říj   Pro »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :