iKotva146. Tišnovský pěvecký sbor. Vernisáž R.Kondeie. Plesy Myslivců a SRPŠ. Valná hromada hasičů. Náš archív 2008, R.Kondei, M.Ochrymčuková, V.Dupal. Projekty ZŠ Tyršova.

Úterý, Únor 8, 2011
Napsal Aleš Kadlec

Na Štěpána (26.12) v Libušině galerii v Malhostovicích vystoupil Tišnovský pěvecký sbor s klavírním doprovodem ředitele ZUŠ Tišnov Tomáše Zouhara. Silvestrovský myslivecký ples v Moravských Knínicích. Tradiční ples SRPŠ při ZŠ Kuřim Tyršova 1255. Reprotáž ze zahájení výstavy kuřimského malíře Rodolfa Kondeie, který vystavoval ve druhé půli ledna 2011 v KIC Ivančice. O hudební část se postarali žáci ZUŠ Ivančice. Kuřimští hasiči uspořádali výroční Valnou hromadu a zhodnotili činnost.  Z archívu z roku 2008 uvádíme vernisáže Rudolfa Kondeie v Kuřimi, Marie Ochrymčukové s její dcerou z Libušiny galerie v Malhostovicích. Žáci ZŠ Kuřim Tyršova měli zadání zeměpisné projekty. V závěru účinkovali Folkový soubor ZUŠ Kuřim a v malé humorné scénce žáci osmé třídy ZŠ Tyršova.

Tišnovský pěvecký sbor

Jak to bylo na Silvestrovském mysliveckém plesu Mysliveckého sdružení Sychrov v Moravských Knínicích.

Reportáž z plesu SRPŠ při ZŠ Kuřim Tyršova 1255

Vernisáž Rudolfa Kondeie v ivančickém KIC

Výroční Valná hromada SDH Kuřim – hodnocení členské činnosti starostou SDH Jane Hermanem, hodnocení zásahové jednotky velitelem Romanem Dufkem, poděkování za zřizovatele SDH starostou města Kuřimi Ing. Drago Sukalovským.

Z našeho archívu vybíráme vernisáže v kulturním domě v Kuřimi – Rudolf Kondei, v Libušině galerii v Malhostovicích – Marie Ochrymčuková s dcerou, v galerii U Mouků v Tišnově – australan Vojtěch Dupal rodák z Drásova.

Rudolf Kondei

Marie Ochrymčuková a Tamara Fusková

Vojtěch Dupal

Žáci ZŠ Kuřim Tyršova si měli vytvořit samostatné projekty se zaměřen ím na zeměpis. Nejlepší z nich je předvedly veřejně.

Na závěr vystoupili Folkový soubor ZUŠ Kuřim a žáci osmých tříd ZŠ Tyršova si připravili humornou scénku.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Únor 2011
Po Út St Čt So Ne
« Led   Bře »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :