iKotva 47. Závody hasičů ve Vítonicích a v Katově. Fotbal JMK Kuřim : Rájec-Jestřebí. Nová rozhledna a Ovenálie 2009 na Zlobici.

Pondělí, Srpen 17, 2009
Napsal Aleš Kadlec
  1. V pátek 14.srpna byly ve Vítonicích na Znojemsku noční závody hasičů mládeže.
  2. V sobotu hráli fotbal FC Kuřim s FK MKZ Rájec-Jestřebí.
  3. V sobotu byla na Zlobici slavnostně otevřena pro veřejnost rekonstrovaná rozhledna.
  4. Proběhlo zde i Mistrovsví ČR ve střihu ovcí s doprovodným programem.
  5. V neděli se zůčastnili hasiči SDH Kuřim závodů Žďárské ligy hasičů v Katově na Tišnovsku.

Noční závody mladých hasičů ve Vítonicích za účasti mladých hasičů SDH Kuřim v kategorii starších žáků.

V sobotu 15.srpna sehráli fotbalisté FC Kuřim a FK MKZ Rájec-Jestřebí vzájemné mistrovské utkání 2. kola Krajského přeboru Jihomoravského kraje. Připravili jsme Vám opět z tohoto utkání sestřih ze zpomaleným opakování zajímavých momentů střetnutí.

V sobotu dopoledne byla na vrcholu pahorkatiny Zlobice mezi Malhostovicemi a Kuřimí otevřena pro veřejnost vyhlídková věž, která prošla rozsáhlými opravami.

Po slavnostním otevření rozhledny začalo v areálu Oveko dvoudenní mezinárodní mistrovství České republiky ve stříhání ovcí pro rok 2009 a ovčácké slavnosti Ovenálie 2009.

Hasiči z Kuřimi se zúčastnili závodů Žďárské ligy hasičů pořádanými hasiči SDH Katov. Závody mužů i žen obsadili pouze v kategorii mužů, takže jsme závody žen nezaznamenali. A týmu Kuřimi se útok vůbec nevydařil a skončil jako poslední měřený tým. Za nimi skončilo dalších pět týmů, kteří útoky natolik pokazili, že nebyli ani klasifikováni. B tým SDH Kuřim tvořili mladí hasiči ještě nedávno startující v kategorii mladších než mezi muži. I když skončili na předposledním místě z měřených týmů, lze je za jejich výkon pochválit. Platí nejen za zatím menší kondici ve srovnání s dispozicemi dospělých, ale také především za nezkušenosti v kategorii dospělých. I tak byl jejich výkon o tři vteřiny lepší, než dosáhli ve Svatoslavi, kde mezi dalšími osmi týmy obsadili druhé místo.

Nashledanou.

()

Zanechte vzkaz

Srpen 2009
Po Út St Čt So Ne
« Čec   Zář »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :