iKotva450. Zápis dětí do 1.třídy v Moravských Knínicích. Obecní ples v M. Knínicích. Školský ples v Drásově. Vánoční divadlo v ZUŠ Kuřim. Vánoční turnaj Perštejnské župy ve stolním tenisu.

Pátek, Únor 12, 2016
Napsal Aleš Kadlec

21.ledna se v Moravských Knínicích uskutečnil zápis dětí do 1.třídy zdejší Základní školy. Byli jsme u toho, ale i o zápisu a dalších věcech jsme si popovídali s ředitelkou školy Mgr. Hanou Burianovou.

Obecní ples pořádala Obec Moravské Knínice. V úvodu hosty uvítali starosta obce František Kšica, místostaroska obce MVDr. Ivana Koláčková Ph.D. a starosta TJ Sokol Moravské Knínice Jiří Hanák. Ten také seznámil s průběžnými výsledky sbírky na obnovu sokolovny a s výsledkem rekonstrukce dámských WC. Ty také slavnostně uvedl do provozu slavnostním přetržením toaletníhopapíru.

Ředitelka Základní školy Tomáše Garygue Masaryka v Drásově Mgr. Dana Veselá Ph.D. zahájila školní ples a dekorovala žáky a žákyně letos chodící do 9. třídy. O předtančení se postaraly deváťáci a osmáci zdejší školy, a děti z Tanečního klubu Sokola Drásov, kteří do této školy také chodí.

Literárně dramatický odbor ZUŠ Kuřim nastudoval předvánoční divadelní představení v úpravě učitele odboru Mgr. Antonína Jarůška Hamlet – Nálet. V krátkosti děti předvedli kterak se dá s tématem pracovat v různých variantách a pohledech, i když téma a pointa se nemění.

Ředitel turnaje Mgr. Libor Vojanec s kolektivem oddílu stolního tenisu TJ Sokol Moravské Knínice těsně před vánocemi opět organizovali a tak i pořádali již 34.ročník Vánočního turnaje Sokolské Pernštejnské župy Vánočního turnaje. Tradičním rysem tohoto rurnaje je, že žádný z hráčů neodejde z turnaje bez věcné ceny za účast.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Únor 2016
Po Út St Čt So Ne
« Led   Bře »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :