iKotva122. 9.října otevírá Wellness. Myslivecké střelby. Kuřimský pohár v házené. Nohejbalová Smeč.

Neděle, Září 5, 2010
Napsal Aleš Kadlec

memorial-mvdr-hanaka-s-programemDen otevřených dveří v kuřimském Wellness centru se uskuteční 9. října 2010. Současně začne fungovat plavecká škola Bublinka akvabelové olympioničky Ivany Svobodové (v Aténách jako závodnice, v Pegingu jako trenérka reprezentačního týmu  ČR). Specializuje se v první fázi na batolata a děti předškolního věku s perspektivní možností pokračování. Na myslivecké střelnici Sychrov v Moravských Knínicích se uskutečnil Memoriál MVDr Hanáka v brokové střelbě na asfaltové holuby. Byl s mezinárodní účastí pěti střelců z Německa a po třelbách se uskutečnil před mysliveckou chatou s kuřimskou kapelou Tsetson pozdně odpolední program (na snímku). Tradičně pořádali házenkáři SK Kuřim na sklonku prázdnin Kuřimský pohár v házené. Také tradičně uspořádal Sokol Kuřim nohejbalový turnaj Smeč 2010.

Devátého října v době od 15 do 18 hodin se uskuteční první den otevřených dveří nového Wellness centra v Kuřimi, které vzniklo přestavbou původní plavecké haly s pomocí kolem 200 milionů korun, za vydatného přispění Evropských fondů z programu JM kraje ROP. Vzniká v něm i nová plavecká škola Bublinka Kuřim paní Ivany Svobodové, bývalé reprezentantkya trenérky týmu akvabel ČR na OH v Aténách a Pekingu.

O posledním prázdninovém víkendu se uskutečnil na myslivecké střelnici střelecký Memoriál MVDr. Hanáka v borkové střelbě na asfaltové holuby. V jejich průběhu a po skončení do pozdních večerních hodin se uskutečnil doprovodný program s kuřimsko knínickou kapelou Tsetson.

Sportovní klub házené SK Kuřim pořádá každoročně prázdninový Kuřimský pohár, kterého se letos zúčastnili vedle dvou domácích týmů i házenkáři TJ Sokol Újezd u Brna, Tatran Bohunice a HC Tišnov.

TJ Sokol Kuřim pořádá na konci prázdnin tradiční nohejbalový turnaj Smeč.

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Září 2010
Po Út St Čt So Ne
« Srp   Říj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :