iKotva 92. Harmonikáři v Čebíně. Ples v Lipůvce. Vernisáž v Malhostovicích. 2x Kuřim Bez komentáře

Pondělí, Březen 15, 2010
Napsal Aleš Kadlec

img_0322

  1. Vernisáž sochaře Zdeňka Macháčka mladšího a fotografa Aleše Roučka v Libušině galerii v Malhostovicích.
  2. Setkání harmonikářů z celé Moravy v  Čebíně nazvané Grupáč harmonikářů.
  3. První sportovní ples ASK v Lipůvce.
  4. Bez komentáře postup rekonstrukce kuřimského Wellnes centra ke dni 6.března 2010.
  5. Bez komentáře. Předání finančního daru prvnímu narozenému dítěti v Kuřimi v roce 2010. (Na titulním snímku rodiče a starší sestra s vedením města Kuřimi)

Vernisáž sochaře a malíře Zdeňka Macháčka mladšího a fotografa Aleše Roučka v Libušině galerii.

Setkání harmonikářů z celé Moravyv sokolovněv Čebíně.

hlavna-cena-tomboly1
Sportovní klub ASK Lipůvka uspořádal I.sportovní ples v kulturním sále Obecního úřadu. Hlavní cenou tomboly byla vepřová hlava. Hrála Veselá trojka. V úvodu předseda oddílu ASK pan Vladimír Kristýn se snažil získat od hostů tolerantnější pohled na případné nedostatky. Udělal to však zcrela zbytečně. neboť ples žádné nedostatky neměl a nejen Veselá trojka udržovala dobrou náladu.

dorostenci-ask-lipavka-pai-prodeji-tomboly Protože se jednalo o sportovní ples klubu ASK Lipůvka, byli i odměněni nejlepší hráči všech věkových kategorií a trenérů jednotlivých týmů bylo předáno oceneně z rukou bývalého internacionála Zbrojovky Brna a patnácti násobného Československého reprezantanta Karla Jarůška. Karel Jarůšek za brněnskou Zbrojovku hrál i v roce 1978, kdy brněnský tým vyhrál I. fotbalovou ligu a následně hrál evropskou soutěž Pohár mistrů evropských zemí, kde rozhodně ostudu československému fotbalu neudělali.

motal-baiana-taneanice-z-aoeerna-horyPořadatelé připravili do několika přestávek taneční vystoupení. Dvě byly se sportovní aerobikem, jedno bylo vyhlašování sportovců a poděkování trenérům sportovního klubu ASK, třetí přijela z Černé Hory břišní tanečnice (na snímku), v předposledním vystoupil žonglér z Lipůvky, kterého jsem však již nestihli natočit a poslední bylo vylosování bohaté tomboly. Dle množství kvalitních a četných darů je klub ASK Lipůvka u sponzorů velmi oblíben.

Bez komentáře. Pokračování rekonstrukce krytého bazénu formou výstavby Welnes centra. V Srpnu by měla být rekonstrukce hotova, zatím se vše jeví, že se termín stihne.

Město Kuřim obdarovalo prvního narozeného občánka v Kuřimi v roce 2010 pěněžním darem. K této příležitosti se uskutečnila malá stavnost s celou rodinou v obřadní síni kulturního domu v Kuřimi.

img_0323

img_0324

img_0327

Pěkný den.

()

Zanechte vzkaz

Březen 2010
Po Út St Čt So Ne
« Úno   Dub »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :