iKotva 62. 2.liga házené SK Kuřim : Sokol II Prostějov

Pondělí, Listopad 9, 2009
Napsal Aleš Kadlec

Střihový záznam bez komentáře utkání 2.ligy házené.

Prostějovští měli do utkání rychlý nástup a od počátku se jevilo, že budou mít navech. SK Kuřim ovšem velmi brzo hru vyrovnal a držel prostějovské Sokoly na kontaktním náskoku rozdílu jedné až dvou branek, který získali hned v úvodu.

Kuřimští vyrovnali nejen hru, ale i skóre a šli do vedení o dvě branky.

Vyrovnanné utkání pokračovalo. Náskok Kuřimi byl jednu až tři branky.

Do poločasu šli oba soupeři s rozdílem dvou branek ve prospěch domácích. Nástupem do druhého poločasu opět prostějovští dali najevo, že si přijeli do Kuřimi pro body. skóre velmi rychle vyrovnali.

Dramatické a bojovné utkání, u něhož se diváci rozhodně nenudili, se vyvíjelo na hřišti vyrovnaně, na ukazateli skóre stále ve prospěch domácích o jednu až dvě branky.

V posledních třech minutách šli konečně prostějovští znovu do vedení. Naopak v případě týmu Kuřimi se začalo utkání vyíjet stejně, jako v utkání se Sokolem Telnice, kdy ještě pět minut před koncem utkání vedli ale nakonec zápas prohráli.

Zdálo se tedy, že historie se bude opakovat, jenže naštěstí pro domácí, vedoucí soupeř v závěru několikrát chybil. SK Kuřim se podařilo v poslední minutě vyrovnat. K míči se dostal soupeř z Prostějova, ale míč těsně před koncem ztratil. Kuřim

přešla do dravého protiútoku, jenž však skončil tvrdým faulem a tak tři vteřiny před koncem za vyrovnaného stavu střílel Audy sedmičku. A protože ji proměnil, tak nejen že oba body zůstaly doma, ale i domácí diváci si mohli s hráči užít prvního vítězství v sezoně.

Nashledanou

()

Zanechte vzkaz

Listopad 2009
Po Út St Čt So Ne
« Říj   Pro »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :