iKotva 57. Volejbal, basketbal, házená v regionu

Pondělí, Říjen 12, 2009
Napsal Aleš Kadlec
  1. Ženy SK Kuřim po roční přestávce opět nastupují v Krajském přeboru. V reportáži jsme vám přiblížily jejich klání s VK Moravskou Slávií ve třetím a čtvrtém setu.
  2. Muži VS Drásov po čtvrtém kole vedou druhou ligu. Byli jsme s kamerou při jejich utkání čtvrtého kola s týmem SKP Holešov.
  3. Basketbalisté SK Kuřim měli za soupeře ve druhém kole soutěže 2009/2010 tým BA-Sport Boskovice. Utkání jsme zaznamenali.
  4. Házenkáří SK Kuřim nastoupili v rámci šestého kola druhé ligy na palubovce Tatranu Bohunice. Také toto utkání jsme zaznamenali.

Ženy SK Kuřim, po roční přestávce, opět nastoupily do soutěží jihomoravského Krajského přeboru. Minulou sezonu přenechali na jeden rok DDM Brno. V prvním dvojkole tohoto ročníku nastoupily v Brně Husovicích. Sehrály vyrovnanou partii, přičemž jedno utkání prohrály a druhé vyhrály.  Ve třetím a čtvrtém kole hostily doma silného soupeře, jímž byla Moravská Slávia Brno. Podle očekávání byly brňanky nad jejich síly. Jak to bylo ve třetím a čtvrtém setu druhého utkání můžet posoudit sami prostřednictvím naší reportáže.

Volejbalisté VS Drásov hrají velmi dobrý volejbal i díky svému trenérovi Josefu Mrkosovi, jenž sám byl dříve velmi kvalitním hráčem. Stejně jako loni bude zajisté hrát VK Drásov o přední příčky druholigové soutěže. Nasvědčuje tomu i utkání čtvrtého kola, ve kterém se střetli s týmem SKP Holešov, které můžete v následujícím čase shlédnout.

V sobotu a neděli sehráli kuřimští basketbalisté první dvojkolo nového ročníku Oblastního přeboru Jihomoravského kraje v basketbalu. V prvním utkání v sobotu nastoupili na domácím hřišti proti rivalovi ze sousedství, jímž je SKB Tišnov. Hosté vyhráli vysoko 56 : 75, a tak chtěli domácí rozptýlit obavy, že by pomýšleli na chvost souteže. V nedělním utkání nastoupili proti týmu BA-Sport Boskovice. Bylo to vyrovnané bojovné utkání, takže nebylo proč se nudit.

Vstup házenkářů SK Kuřim do nového ročníku soutěže druhé ligy nevyšel tak jak si vedení představovalo. Pvní čtyři kola však museli sehrát na hřištích soupeřů, protože v Kuřimi není pevná hala a nafukovací se vztyčuje až v počátku října. V minulém kole doma už ve vztyčené nafukovací hale nastoupili proti favoritovi soutěže ze Zlína, takže se ani vítězství nečekalo.  V dalším utkání nastoupili proti výkonnostně vyrovnanému soupeři, Tatranu Brno-Bohunice na jeho hřišti. Z něho je následující záznam. Utkání to bylo vyrovnané, rozhodlo však, že domácí měli přece jen lepší mušku.

Nashledanou

()

Zanechte vzkaz

Říjen 2009
Po Út St Čt So Ne
« Zář   Lis »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :