iKotva 11. II.část sport.zpráv pro TKR v regionu Kuřimska. Dva výjezdy kuřimských hasičů.

Sobota, Květen 23, 2009
Napsal Aleš Kadlec

Souhn výsledků fotbalových klubů Sokol Drásov, Sokol Chudčice, FC Kuřim, ASK Lipůvka a SK Moravské Knínice. Bez komentáře dva květnové výjezdy SDH Kuřim.

Přehled účinkování žáků a dorostu FC Kuřim v dosavadním průběhujarní poloviny  soutěže a hodnocení účinkování svěřenců v průběhu jara 2009.

Přehled výsledků jarní soutěže hlavního týmu FC Kuřim a hodnocení jejich trenéra.

Přehled účinkování týmů ASK Lipůvka v soutěžích a pohledy jejich trenérů na jarní polovinu soutěží.

Výsledkový přehled a postavení v soutěžích Sokola Drásov, Sokola Chudčice, SK Moravské Knínice a FC Veverská Bitýška B.

V pondělí 4.května v půl šesté ráno byli kuřimští hasiči povoláni do Hradčan k požáru rekreační chaty. Při jejich příjezdu na místo již dohašovaly požářiště zásahové jednotky HZS Tišnov a SDH Drásov. Přítomný majitel objektu nám předběžně sdělil, že shořela buňka užívaná jako chata a vzniklá škoda nebude nijak velká. Příjezd hasičů však byl potřeba, protože nedaleko stála další buňka. Lze zřejmě usoudit, že požár vznikl od večerního ohniště v malé blízkosti objektu. Ale nechceme předjímat, konečný verdikt je na vyšetřovacím týmu HZS a Policie.

V naděli 10.května opět svolávala kuřimská siréna dobrovolné hasiče přibižně ve stejnou dobu. Požár nahlásila paní na procházce se psem, když zjistila, že doutnající ohniště bylo někým opuštěno dříve, než palivo v ohništi dohořelo. Sdělila mimo jiné, že v okolí není nikde voda. Vzhledem ke znalosti místopisu kolem můžeme její slova potvrdit. Na místě byli přítomni hasiči HZS Tišnov, HZS Brno a SDH Kuřim.

Nashledanou

()

Zanechte vzkaz

Květen 2009
Po Út St Čt So Ne
« Dub   Čer »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archiv

    Počítadlo návštěv

    Celkem :
    Online :